ledig måndag

Jag är då inte flitig här inte. Rent ut sagt dålig på att blogga, ingen äkta bloggerska hos mig inte.
Dock tycker jag det är rätt kul att följa andras, läsa vad som sker hos kompisar som inte bor nära längre. Maja i sydafrika, maria i växjö mm. Häromdan visade hanna mig en ny blogg, moore.se en riktigt underhållande blogg, ironisk o lite grov..kul.

haft en bra vecka, tisdag onsdag förra veckan var jag +3 arbetskamrater nere i malmö o höllviken på utbildning. Fick en kväll med bio o middag inne i malmö, som verkar riktigt mysig faktiskt. haft konfa o planering för spex mm inför det sista konfalägret vi åker iväg på nu på onsdag. 5 dagars läger med dom sköna ungdomarna, hoppas man tycker det även efter några dagar. eller om dom bara är små skitungar då, retat gallfebern ur oss ledare. man märker lätt att man inte är 15 längre. behöver sin sömn för at klara en intensiv dag. haha börjar man redan bli gammal vid 22 års ålder?!? deppigt.

i lördags hade jag en mysig hemma kväll för mig själv, ensam-deppigt?, NEJ faktiskt inte, ritkigt skönt. en kopp te, levande ljus, godis, melon, en bra bok, o lite tv serier o film gjorde min kväll. tog tid för att måla naglarna i en franskmanikyr (som redan börjat lossna), testade en ny make up o frisyr som faktiskt var helt okej. Alltså en riktig tjejkväll.
min lördagskväll
Häromdagen gick jag o handlade på ica, o gick förbi blommorna o fick ett sånt sug efter att få lite fint hemma, så ett 10 pack med röda rosor blev det som nu står på bordet o gör det lite finare hemma.

Jag har hela våren o vintern säkert oxå gått runt o suktat efter ett par skor ifrån replay. när julia väl var på besök kom dom åter upp på tal o vi gick in o testade dom, dom var sjukt snygga. så nu står dom på min påbörjade klack-sko-hylla, än så länge är det bara en hylla, några ynka par, men drömmen är en hel sko vägg med fantasiska skor. Likt den i Sex and the city filmen som big låter sig bygga. Han är bra manlig han, Mr Big!
idag är jag ledig, startade men en skön sovmorgon, sen en promenad istället för att åka o träna då jag hade tvättid, sen tvättat o suttit på trappen o läst. sen det behövliga som att betala räkningar. det går snabbt att bli av med flera tusen. på bara några minuter o bara några klick..typical! snart dags för lite middag.
hör motorcykel ljudet från vägen, å vad jag vill skaffa mckort. om några år så..
//emelie