En helg med start hos Håkan

I fredags lämnade jag hönö för några timmar för att bege mig in mot Gbg igen och möta upp tjejerna. Hemma hos Johanna bjöds det på Håkanpepp med italiens buffemat, aperol och håkanquiz. Därefter begav sig gänget in mot ullevi för att få njuta av konserten. Erik Lundin var förband och därefter entrade Håkan scenen tillsammans med augustifamiljen, Silvana Imam, First Aid Kit, Eva Dahlgren, Ola Salo och Håkans mamma. En bra konsert men inte den bästa Håkan konserten, eller konsert för övrigt, man sett. Gästartisterna såsom Silvana Imam och framför allt Ola Salo gjorde att betyget på konserten höjdes. Att även Simon Ljungman, gitarrist i Augustifamiljen är med och spelar är ett plus. Därefter gick vi till Scandic Rubinen jag, Emma, Carro  och Mattias och tog ett glas innan jag tog buss och färja tillbaka till ön. Lördagen spenderades mesta dels inomhus med pappi då det fullkomligt öste ner, men en go cykeltur runt på Öckerö hanns med när solen tittade fram mot kvällen. På söndagen kom sen Hanna och Emelie ut och hängde. 
 
Som alltid slås jag över vilka fantastiska vänner jag har i mitt liv. Jag pratade med min mamma idag om detta, att min umgängeskrets har krymt betydligt senaste fem åren, och alla de där ytliga, bekanta och sållats bort och kvar finns de man verkligen bryr sig om, tycker om och som får en att må bra. 
 
Dagens låttips: Håkan Hellström- Det är så jag säger det
För du är det finaste jag vet, när allt annat här, är falskt och fel, och jag går bara ner mig, för det är så jag säger det, du är det finaste jag vet.
 
Jag, Fanny Emma och Elin.
 
Lotta, Sandro,Carro, Emma,Elin, Fanny och jag.
Här även med Dominik, Janna, Victor coh Johanna. 
Håkanpepp hemma hos Johanna. 
Elin och jag.